Advanced Detailing Services

Καλώς ήλθατε

Advanced Detailing Services

Καλώς ήλθατε

Advanced Detailing Services

Καλώς ήλθατε

Advanced Detailing Services

Καλώς ήλθατε

Advanced Detailing Services

Καλώς ήλθατε

New Car Detailing Treatment

Ένα πακέτο ειδικά για καινούργια αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να προστατεύουν το βερνίκι του χρώματος τους.

  Enhancement Detailing

Το Enhancement Detailing  αποτελεί μια πρωταρχική διόρθωση της βαφής του οχήματος σας. Βασικός στόχος είναι η αφαίρεση μικρών ελαττωμάτων καθώς και τα αραχνοειδή σημάδια (swirl marks).

Full Correction Detailing

Εδώ πραγματοποιούνται πολλαπλά στάδια διόρθωσης βαφής (multi stage correction)  με επακόλουθο (πολλαπλών σταδίων) φινίρισμα της βαφής.  εφαρμογή προστατευτικής στρώσης Carnauba ή συνθετικού Sealant στην επιφάνεια της βαφής.

 Interior Detailing

Τo Interior Detailing έχει στόχο τον ενδελεχή καθαρισμό, απολύμανση και συντήρηση όλων των τμημάτων του εσωτερικού ενός οχήματος,  με τη χρήση κορυφαίων προϊόντων για ενα πραγματικά καθαρό εσωτερικό. 

Antique Vehicle Preservation Treatment (AVPT)

To AVPT περιλαμβάνει προσεκτική αξιολόγηση κατάστασης βαφής με σκοπό την μέγιστη δυνατή επέμβαση προς εξυγίανση της βαφής.  Κατόπιν αυτής επέρχεται στρώση προστασίας προς διασφάλιση αντοχής στο βάθος του χρόνου.

Total Detailing Package

Είναι ο συνδυασμός του Full Correction Detailing και του Full Interior Detailing.

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο που σας προσφέρει την ολική επαναφορά του εξωτερικού και εσωτερικού του οχήματος σας. 

GYEON Certified Detailer

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη κορυφαία εταιρεία προϊόντων περιποίησης και προστασίας στο χώρο του αυτοκινήτου και οχι μονο.

ώρες έχουμε αφιερώσει κάνοντας αυτό που αγαπάμε!

Detailing είναι…

Η εξειδικευμένη περιποίηση οχημάτων γνωστή ως detailing, είναι η διαδικασία μέσω της οποίας, μας δίνεται η δυνατότητα να επαναφέρουμε την εμφάνιση του οχήματος σας, στην αρχική του κατάσταση.

Χωρίζεται σε δύο κυρίως κατηγορίες:

1) To Exterior Detailing, που αφορά τις εξωτερικές επιφάνειες του οχήματος σας.
2) Το Interior Detailing, που αφορά το εσωτερικό του οχήματος σας.

Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι ένα πραγματικά καθαρό και απαλλαγμένο από ατέλειες αποτέλεσμα που επαναφέρει τη κατάσταση του αυτοκινήτου στη πρωταρχική της μορφή.
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με διαφορετικές διαδικασίες και τεχνικές, που θα δείτε αναλυτικά στην ενότητα των υπηρεσιών μας.

Γνωρίστε κι εσείς το μαγικό κόσμο του detailing

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Classic Cars

Interiors

Modern Cars

Bikes

Η σημασία στην κάθε λεπτομέρεια! Το αυτοκίνητο μου έγινε καινούριο ξανά… Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!

Απίστευτες δουλειές με εξαιρετικό αποτέλεσμα.Detailing που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από δουλειές του εξωτερικού. Πολύ μεράκι και πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουν με συνδυασμό την γνώση και την λεπτομέρεια. Ένα μαγαζί που αξίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα. Μπράβο σας!

The second time I have used the interior detailing package. Both times very happy – particularly on the leather and interior – looks like new. Highly recommended.