Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποιους απευθύνετε το Detailing;

Το Detailing είναι μια διαδικασία η οποία απευθύνετε σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν ένα καθαρό αυτοκίνητο (χωρίς ατέλειες βαφής, γρατσουνιές – αράχνες – ολογράμματα) και προστατευμένο  από εξωγενής παράγοντες ( ήλιο, βροχή, περιττώματα πουλιών κτλ). Και στους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν ένα εσωτερικό όμορφο- καθαρό  με σωστές συνθήκες υγιεινής.

Πόσο κοστίζει;

Επειδή το κάθε αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό, όπως είναι ξεχωριστές οι ανάγκες του κάθε καταναλωτή, θα ήταν σωστό να υπάρχει έλεγχος στο όχημα σας και αναλόγως να επιλέξουμε κάποιο πακέτο το οποίο να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ενδεικτικά, το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από τα 150 ευρώ και να φτάσει στα 1500+.

Χρόνος που χρειάζεται;

Ανάλογα απ’ την υπηρεσία που θα επιλέξετε, ο χρόνος διαμορφώνετε από μια εργάσιμη ημέρα έως δέκα.

Follow up

To πιο σημαντικό βήμα είναι η συντήρηση του οχήματος μετά την εκάστοτε εργασία,  (π.χ πλύσιμο οχήματος) έτσι ώστε να διατηρείτε το μέγιστο αποτέλεσμα, με σκοπό να μην δημιουργούνται εκ νέου ατέλειες στην βαφή του οχήματος.

Μπορεί να γίνει συντήρηση - εργασία στο δικό σας χώρο;

Ναι, κατόπιν συνεννόησης και εφόσον τηρούνται κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες που επιτρέπουν την σωστή εργασία.

Το αποτέλεσμα του detailing είναι μόνιμο;

Ναι είναι μόνιμο εφόσον τηρούνται οι σωστές συνθήκες συντήρησης.

Τι είναι η προστασία χρώματος; Και τι οι κεραμικές προστασίες που ακούγονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια;

Μετά την διαδικασία διόρθωσης βαφής ( που είναι η διαδικασία εξυγίανσης του χρώματος του οχήματος σας) ακολουθεί πάντα η προστασία της βαφής. Σαν προστασία βαφής, μας δίνονται 3 επιλογές. 1) Κεριά τα οποία αποτελούν φυτικά προϊόντα με βάση την Carnauba). 2) Tα sealant τα οποία αποτελούν προϊόντα φτιαγμένα και επεξεργασμένα στο εργαστήριο και έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τα κεριά. Τέλος, ο πιο ισχυρός τρόπος, προστασίας της βαφής είναι οι κεραμικές προστασίες. Πρόκειται για προϊόντα με τεράστια αντοχή και στο χρόνο και στις καταπονήσεις.

Πόσος χρόνος απαιτείται για το interior detailing (Βιολογικός καθαρισμός);

Το σωστό Interior detailing (Βιολογικός καθαρισμός) είναι μια διαδικασία που απαιτεί σωστά απολυμαντικά υλικά και υψηλή τεχνική κατάρτιση, έτσι ώστε να επιτύχουμε ένα βαθύ καθαρισμό κ’ σωστό αποτέλεσμα, χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε φθορά στο εσωτερικό του οχήματος. Για να πετύχουμε όλα τα παραπάνω, απαιτείται μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, καθώς η όλη διαδικασία είναι χειροποίητη. (1-2 ημέρες).