Αδιαβροχοποίηση

Αποτελεί ένα ειδικό στρώμα νανο-τεχνολογίας,  το οποίο σφραγίζει την επιφάνεια των κρυστάλλων, με αποτέλεσμα να  απωθείτε το νερό.  Η επίστρωση νανο-τεχνολογίας μας προσφέρει  υψηλή υδροφοβία, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την βελτιστοποίηση της ορατότητας κυρίως κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Τέλος, μας δίνετε η δυνατότητα να μην γίνεται χρήση των υαλοκαθαριστήρων μετά το πέρας το 60χλμ.

Σχόλια Πελατών

Ως international trader στον χώρο των ιστορικών αυτοκινήτων για 13 χρόνια βεβαιώνω πως ελάχιστοι γνωρίζουν την επέμβαση με σεβασμό τόσο στην γνησιότητα όσο και στην ιστορία του εκάστοτε αυτοκινήτου όσο οι επαγγελματίες της ADS.

Nicolas Alexacos

Η σημασία στην κάθε λεπτομέρεια! Το αυτοκίνητο μου έγινε καινούριο ξανά... Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά.

Απίστευτες δουλειές με εξαιρετικό αποτέλεσμα.Detailing που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από δουλειές του εξωτερικού.Πολύ μεράκι και πολύ αγάπη σε αυτό που κάνει με συνδυασμό την γνώση και την λεπτομέρεια.Ένα μαγαζί που αξίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα.Μπράβο

Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά και την σημασία στην λεπτομέρεια! Ανέδειξες το αυτοκίνητο στον μεγαλύτερο βαθμό!